BitDefender kondigde gisteren een lanceringschema voor de 9de generatie van bureauproducten aan. Zo zal het high-end consumentenproduct BitDefender 9 Internet Security op verschillend tijdstippen uitgebracht worden.

"Wij zullen onze traditionele BitDefender Standard en Professional producten zoals gewoonlijk samen lanceren, maar de introductie van BitDefender 9 Internet Security staat voor een maand later gepland om te profiteren van de toegenomen interesse in zo’n oplossingen en van de opwinding gecreëerd door vorige lanceringen" verklaarde Nicolae Simon, de BitDefender Product Marketing Manager.

Dhr. Simon schetste verder wat de gebruikers van de volgende generatie BitDefender producten mogen verwachten: "Wij bezorgen een volledige oplossing, die kenmerken bevat zoals een volledig intern ontwikkelde anti-spyware module, een zeer verfijnde en nieuwe pakket-filtering, een ouderlijke controle module en talrijke verbeteringen op de scanapparatuur.

Met de lancering van anti-spyware en anti-phishing modules in Bitdefender 9, zullen wij inspelen op het misnoegen veroorzaakt door de onverschilligheid dat traditionele ‘spelers’ hebben ten opzichte van de behoeftes van de consument," beëindigde Dhr. Simon. BitDefender maakte eveneens bekend dat feature previews in de komende weken beschikbaar zullen zijn.

Over BitDefender™
BitDefender levert beveiligingsoplossingen die beantwoorden aan de beschermingsvereisten van informaticaomgevingen van vandaag en biedt bescherming aan ruim 41 miljoen thuis- en bedrijfsgebruikers in meer dan 100 landen.

We bedanken O2E voor het insturen van dit bericht!