1 min Devices

Sega Toys lanceert Japanse robotkatten

Sega Toys heeft deze week Yume-Neko Smile (”Dream Cat Smile”) robot-katten gelanceerd op de Japanse markt. Terwijl de synthetische pluizebeesten in de winkels liggen, hopend verkocht te worden, is Sega ondertussen druk in de weer om mogelijke klanten te werven met een reclamespot.

Verder zijn de Yume-Neko’s een prima alternatief voor mensen die allergisch zijn voor niet synthetische katten. De beesten zijn standaard rijk uitgerust met sensoren geplaatst op verschillende plekken om zo te kunnen communiceren met de robot.

Sega Toys lanceert Japanse robotkatten

Om de haarbal in een goede stemming te brengen volstaan een paar aaien op het hoofd, met als natuurlijk gevolg dat het beest een knorrent effect simuleert met een zwiepende staart. Mocht men ervoor kiezen op de rug te aaien, zal de kat langzaam slaperig worden. Het beestje waardeert het ook wanneer het onder zijn kin wordt geaaid, net als het aaien over zijn borst. Maar wees gewaarschuwd, een aanraking van de staart kan wel eens een confrontatie opleveren, gelukkig heeft het geen nagels…

Bron:Pink Tentacle