2min

Tags in dit artikel

, , ,

Symantec Corp. heeft de nieuwe versie van Symantec AntiVirus Corporate Edition and Symantec AntiVirus Enterprise Edition aangekondigd. De nieuwe versie van de beveiligingssoftware heeft een automatische beveiliging en verweer tegen virussen, spyware en adware voor het toekomstige Windows Vista van Microsoft.

De bèta versie van Symantec Antivirus 10.2 is beschikbaar op de Symantec Windows Vista Informatie Center voor de huidige Symantec klanten die het besturingssysteem Microsoft Vista testen.

Sinds Symantec zijn eerste betá beschikbaar heeft gesteld in december 2005 zijn er meer dan 70.000 gedownload. Deze gebruikers hebben het ‘real-time automatic protection’ van Symantec Antivirus getest op Microsoft’s nieuwe besturingssysteem Windows Vista. Symantec’s Vista Information Center beschikt ook over informatie over de comptabiliteit met Windows Vista en informatie voor beheerders om te overwegen om over te stappen naar Vista. "Als het beveiligde platform verder gaat met het evalueren met meer gespecialiseerde en doelgerichte aanvallen, is Symantec verplicht de klanten het beste-van-beste beveiliging aan te bieden om Vista te beveiligen.” aldus Brad Kingsbury, directeur van de productlevering Symantec Corp.

Tevens is de nieuwe software voorzien van een veelomvattend malware-protectie, welke voor ieder netwerk makkelijk te integreren is. Symantec AntiVirus Enterprise Edition 10.2 heeft nu een antivirus en anti-spyware voor gebruikers ondersteuning voor Vista. De adware en spyware protectie voor enterprise werkstations en netwerk servers, Symantec AntiVirus Enterprise Edition, heeft nu een Symantec Client Security 3.1.

De uitgave van Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 en Symantec AntiVirus Enterprise Edition 10.2 staat gepland voor december. Nog wat linkjes:

klik! (algemene informatie)
klik! (voor meer informatie over de Symantec Antivirus 10.2 bèta voor Vista RC2)