1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

In samenwerking met Ericsson, Talpa en Endemol is ‘Me on TV’ tot een groot succes gemaakt. ‘Me on TV’ is een dienst waarmee iemand via zijn telefoon op televisie kan komen. Dit keer was Joost, de vorige winnaar van Big Brother, de gelukkige.

De dienst werkt ook vanuit het buitenland. Met de dienst kan degene achter de telefoon op televisie komen. In het geval van Big Brother feliciteerde Joost de drie finalisten. De dienst kan ook gebruikt worden voor live nieuws.

Edwin Tromp, Directeur Talpa Digital: "we zijn er trots op om als eerste deze nieuwe dienst te kunnen toepassen. Er zijn nog veel extra mogelijkheden om Me on TV in te zetten en daar zullen we de komende periode nog meer van laten zien en horen."

Paul Römer, Algemeen Directeur Endemol Nederland is het daar mee eens: "dit is de ultieme Big Brother; het ontsluit de hele wereld. Het is fantastisch dat we Me on TV gisteren succesvol hebben kunnen introduceren tijdens de live finale van Big Brother. Het is het begin van een eindeloze rij mogelijkheden."