1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Vanaf 1 juni is het mogelijk om via MSN Messenger videostreams van Talpa te bekijken. Je kan dat doen met je mede MSN’ers of alleen. Je kan dan tijdens het chatten kijken naar een live stream of één stream uit het archief. Vanaf vandaag zal er een voetbalbot worden gelanceerd, deze is dan nog wel zonder video.

De voetbalbot zal nog geen videobestanden streamen, deze zal nu nog grotendeels worden gebruikt om nieuwsberichten te pushen. De stream die 1 juni komt zal op je MSN venster naast je chatvenster komen, zodat je hem kan volgen. Daarbij kan je dan ook andere mensen uitnodigen om mee te kijken, zodat je wat je ziet kan bespreken.

Op 1 juni zal er nog een bot komen die aan "programma Gemist" hangt, waarmee de gehele programmering van Talpa kan worden bekeken. Tevens zal daar een live streaming uit voort kunnen komen als je dat zou willen.

Vervolgens zal er aan het einde van de maand nog een bot komen, de zogenoemde Lotte-bot. Deze zal met de gelijknamige tv-serie aan een nieuwe reeks beginnen. De televisiezender heeft al meer ervaring met bots, zo hebben ze al een chatbot van Ruud de Wild, die tussen januari en februari zo’n 50.000 gebruikers had, die ongeveer 275.000 gesprekken met de bot hadden.