1 min

Tags in dit artikel

, ,

Telfort heeft laten weten dat het bedrijf over gaat stappen naar het KPN-netwerk, en dat het netwerk van Telfort zelf opgezegd zal worden en niet meer gebruikt kan worden.

Gedurende de tweede week van maart zal de provider al haar klanten verplaatsen naar de KPN-netwerk. De telecomprovider vraagt dan ook al haar gebruikers de instellingen in hun telefoon te wijzigen, zij dienen het KPN-netwerk te selecteren. Wanneer het KPN-netwerk niet geselecteerd wordt, maar men gewoon het Telfort-netwerk behoudt zal de telefoon op een gegeven moment niet meer werken.
Doordat dit volgens Telfort een groot project is en tevens uniek de wereld is probeert Telfort dit zorgvuldig aan te pakken. De provider heeft brieven verspreid onder de abonnementsklanten en probeert al haar klanten nog een sms te sturen waarin ze op de hoogte worden gesteld van de veranderingen.

Nadat alles succesvol verlopen is zal het Telfortnetwerk buiten gebruik worden gesteld en zullen alle huidige klanten gaan bellen via het KPN-netwerk. Men blijft echt wel nog klant van Telfort, en zal voor dezelfde tarieven blijven bellen.

Meer informatie hierover is hier te vinden.