1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vandaag is op de Computex de MSI GX600 gedemonstreerd. De 5,7 kilo wegende GX600 heeft een paar leuke eigenschappen, maar de beste eigenschap is de ‘Turbo Drive Engine Technology’.

Als de GX600 aangesloten is op de AC–stroom, dan heb je de mogelijkheid om op de ’turbo knop’ te drukken. Als je deze knop in drukt gaat hij in ‘Acceleration Mode’. Hierdoor zorg je ervoor dat de presentaties van je laptop met twintig procent stijgt. Als je dit niet wilt, druk je heel makkelijk op de knop, en gaat de processor weer terug naar de normale snelheid.

Ook heeft Intel in Santa Rosa wat eigenschappen aangekondigd van de MSI GX600: een Intel PM965 Express chipset, een Core 2 Duo processor en 802.11n wireless netwerkkaart. De laptop heeft als grafische kaart een NVIDIA GeForce 8600M GT met 512MB geheugen, deze kaart ondersteund DirectX 10. De grootte van het beeldscherm is 15.4inch en is een WXGA scherm. Ook ondersteunt de GX600 HDMI en S-video.
Andere features die de laptop heeft zijn: een geïntegreerde 1.3 megapixel camera, Gigabit LAN, eventueel Bluetooth, PCMCIA Type II uitbreiding en een afzonderlijk NUMPAD op het toetsenbord.