min

Tags in dit artikel

, ,

Packard Bell brengt een digitale fotolijst uit, de PiXcape 700. Het fotolijstje heeft een 7-inch scherm en kan digitale foto’s weergeven, Het is uitgevoerd in hoogglans wit en een strak modern design.

De directeur van Packard Bell in Nederland, Hans Schinkel: "Bij de ontwikkeling van de PiXcape 700 hebben we veel aandacht besteed aan de afwerking. Consumenten laten in een fotolijstje hun mooiste herinneringen zien, waardoor een digitaal lijstje naar onze mening een echte eyecatcher in de woonkamer moet zijn. Zo is de PiXcape uitgerust in robuust materiaal en beschikt het over een kwalitatief hoogwaardige standaard, waardoor het lijstje niet kan omvallen."

De PiXcape heeft maar 4 knoppen en 64MB intern geheugen dat goed is voor ongeveer 200 foto’s. Het fotolijstje kan rechtstreeks de foto’s van de camera afhalen.

"Voorheen lieten we onze analoge foto’s afdrukken en lijstten we de mooiste in. Met de opkomst van de digitale camera is afdrukken niet zo vanzelfsprekend omdat de foto’s op de camera en computer al te bekijken zijn. Om die vastgelegde dierbare momenten tóch eenvoudig in de huiskamer te brengen, zijn digitale lijstjes een uitkomst", zegt Hans Schinkel. "Packard Bell wil bijdragen aan de digitale convergentie en daar past de PiXcape uitstekend bij."

De Packard Bell PiXcape 700 is vanaf augustus 2007 en moet volgens Packard Bell 159,99 euro kosten.