1 min

Tags in dit artikel

, , ,

E-mail is een zeer populaire communicatiemethode. In Amerika hebben ze onderzoek verricht naar het aantal keer dat men haar e-mail checkt. Wat blijkt, van de ruim vier duizend ondervraagde is veertig procent wel eens zijn bed uitgekomen om de e-mail te checken.

Ongeveer vijf keer per dag kijken of je nieuwe e-mail hebt is het standaard. Wanneer men een smartphone bezit met e-mail functie gebeurd dit nog vaker, de telefoon gaat dan zelfs mee naar bed. 43 Procent van alle mensen met een smartphone legt deze in de nacht naast hun bed. Dan kunnen ze altijd eventjes naar de e-mail kijken. Ook in de kerk is de mobiel populair, twaalf procent bekijkt daar ook wel eens haar e-mail. Meer dan de helft neemt de telefoon wel eens mee naar het toilet, en ongeveer veertig procent gebruikt het ding ook in de auto.

Voor meer dan veertig procent, 43 procent om precies te zijn is e-mail checken het eerste wat ze doen als ze opstaan. Tevens geeft veertig procent aan om in de nacht ook wel eens haar e-mail te checken.