1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Logitech heeft een nieuw high-end speakersysteem voor de iPod gelanceerd. Dit systeem maakt gebruik van high defintion tweeters met bewegingsgevoelige technologie.


Het Pure-Fi Dream Premium BEdroom Music Systeem bevat een AM/FM radio, een alarm en vanzelfsprekend een iPod dock. Logitech beschrijft het systeem als "het best ontwikkelde design" tot nog toe.

De Pure-Fi Dream bevat HD tweeters die slechts 1,91 centimeter breed zijn en woofers met een breedte van 7,62 centimenter. Deze hardware, samen met Logitech’s StereoXL technologie, geeft het systeem een breed, surroundachtig geluid.

Een andere opmerkelijk deel aan de Pure-Fi Dream is zijn bewegingsgevoelige besturing. De achtergrondverlichting zal automatisch worden geactiveerd wanneer de gebruiker met zijn handen over de bedieningsknoppen beweegt. Dit systeem is ideaal als snooze-functie, aangezien de gebruiker ’s ochtend geen knop meer hoeft in te drukken. Slechts een zwaai in de richting van de speakers is genoeg.

Gebruikers kunnen zes afspeellijsten, zes AM voorkeurzenders en twaalf FM voorkeurzenders opslaan in het systeem. Als een officieel gecertificeerd iPod accessoire zal de Pure-Fi Dream de iPod opladen wanneer deze zich in het dock bevindt. Het systeem wordt in november gelanceerd en zal rond de 250 dollar kosten.