Hoewel Apple al sinds haar vroege jaren werkt met het alles-in-één principe voor haar (i)Mac computers zijn er nog maar weinig pc-varianten die op dezelfde manier gebouwd zijn. Sony bracht vorig jaar haar eerste alles-in-één Vaio VGC-LS1 pc uit en heeft nu een vernieuwde versie uitgebracht. Over smaak valt niet te twisten, maar de nieuwe Vaio LT19U heeft een aantal handige functies die niet terug te vinden zijn in een iMac.

Het apparaat is namelijk voorzien van een Blu-ray brander en is voorzien van een standaard VESA-muurbeugel aansluiting. Verder is het apparaat aan de achterzijde voorzien van een slede die het mogelijk maakt om eenvoudig een grotere hardeschijf aan de machine toe te voegen.


Verder bestaat de LT19U uit een 22-inch breedbeeld LCD scherm met een resolutie van 1680 x 1050 pixels, een 2,2GHz Intel Core 2 Duo T7500 processor en 2GB 667MHz DDR2 geheugen. Het grafische werk wordt verzorgd door een Nvidia 256MB GeForce 8400GT chip, terwijl de ingebouwde digitale kabeltuner van ATI is. Op de 500GB 7200rpm harde schijf is standaard Windows Vista Ultimate geïnstalleerd. Verder is er nog 802.11n Wi-Fi, een 1,3-megapixel webcam, diverse USB-poorten, ethernet, een kaartlezer en audiopoorten aanwezig. Standaard komt het geluid uit twee drie watt stereospeakers en een vijf wat subwoofer.

Naast de LT19U heeft Sony ook nog een afgeslankte alles-in-één model aangekondigd, te weten de LT15E. Deze machine moet het stellen met een DVD-speler, een tragere processor en ook op andere gebieden is de hardware wat minder dan bij de LT19U. Goedkoop zijn beide apparaten niet, de LT19U kost 2899 dollar, terwijl de LT15E 1899 dollar gaat kosten.