1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een derde service pack voor Office 2003, dat verbeterde beveiliging en compatibiliteit met Windows Vista, Internet Explorer 7 en Windows SharePoint Services biedt, is vandaag beschikbaar gemaakt.

Het derde service pack voor Office 2003 lost enkele kleine irritaties en bugs op. Zo zal Word niet meer crashen wanneer er een webmailbericht gekopieerd wordt vanuit Internet Explorer 7 en kunnen beschadigde Excel-bestanden gerepareerd worden. Ook krijgt de gebruiker een veiligheidsmelding voorgeschoteld wanneer er een Excel Macro wordt geopend.

Verder is het mogelijk om op Windows Vista Acces add-ins te installeren. Of om een Acces Database Project te openen, dat gemaakt is in een andere versie van Acces, en daar een Access Database Extension aan toe te voegen.

Microsoft liet weten dat de Amerikaanse download ongeveer 120 MB groot is en de versies in andere talen onder de 140 MB groot zijn. Gebruikers die de automatische update-functie van Office 2003 aan hebben staan, zullen de komende weken van de update op de hoogte worden gesteld.

De complete lijst van bugfixes, veranderingen en toevoegingen zal later beschikbaar komen in een White Paper. Het service pack is te halen via Office Update, Microsoft Update of via deze link.