Brocade heeft de onderscheiding ‘Best Technology Partner of the Year’ gekregen. Brocade is een bedrijf dat zich specialiseert in netwerkoplossingen.

NetApp is degene die de prijs uitreikt. Volgens NetApp is de samenwerking bijzonder goed, de bedrijven vullen elkaar perfect aan. NetApp werkt overigens samen met meer bedrijven, maar Brocade is specialer.

"We zijn erg trots dat NetApp ons dit belangrijke award heeft toegekend", zegt Piet Giesbers, Regional Manager Europe North van Brocade. "Dit is zeker een memorabel moment omdat het de eerste keer is dat NetApp deze prijzen uitreikt en we direct tot de winnaars behoren. Hopelijk is dit de eerste award in een lange traditie. We willen de sterke partnership tussen Brocade en NetApp op basis van onze gemeenschappelijke visie in de komende periode verder uitbouwen."

"De samenwerking van NetApp met partners als Brocade is essentieel voor ons succes. Brocade heeft zijn meerwaarde als partner bewezen en hiermee bijgedragen aan groeiende ambities van NetApp. NetApp werkt op een constante basis aan het ontwikkelen en uitbreiden van partnerprogramma’s. De uitreiking van deze award is één van de initiatieven die de relatie met partners nog sterker maakt", zegt Johan Adema van Network Appliance. "Het toekennen van de Best Technology Partner of the Year Award aan Brocade is een logische stap na de nauwe samenwerking die de afgelopen periode tot gezamenlijke successen heeft geleid. We hopen de samenwerking met Brocade in de toekomst te kunnen vervolgen en uit te breiden."