Microsoft zet de Windows Live Expo-dienst aan het einde van deze maand voorgoed stop. De dienst heeft daarmee twee jaar gedraaid.

Windows Live Expo is een online social marketplace en is concurrent van het Amerikaanse Craigslist. Op beide sites is het mogelijk om advertenties te plaatsen voor producten, vacatures en evenementen. Windows Live Expo heeft in de twee jaar dat het bestond slechts weinig marktaandeel weten te vergaren.

Ook integreert de dienst met andere Windows Live-diensten, waaronder Windows Live Search Maps, waarmee evenementen op gezocht kunnen worden, en Windows Live Messenger, waarmee bijvoorbeeld alleen mensen uit de vriendenlijst van Messenger de advertentie kunnen bekijken.

Windows Live Expo zal verdwijnen op 31 juli. Er worden vanaf nu geen nieuwe gebruikers meer geaccepteerd en er kunnen geen nieuwe advertenties meer worden toegevoegd. Waarom Microsoft Windows Live Expo precies sluit, is niet bekend. Het bedrijf heeft wel laten weten te hebben geleerd van Windows Live Expo en dat het nu meer tijd in andere projecten kan steken.