1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Edward Davidson, ’the spam king’, is ontsnapt uit de gevangenis en heeft vervolgens zijn vrouw en één van zijn kinderen vermoord alvorens zichzelf van het leven te beroven.

Mark Campbell, deputy-sheriff, verklaarde dat de lichamen van ’the spam king’, zijn vrouw en zijn drie jaar oude dochtertje werden gevonden in een SUV die geparkeerd stond op de oprit van een boerderij in een landelijk gebied van Bennett, zo’n 25 kilometer van Denver.

Alledrie de lichamen vertoonden kogelwonden. Davidson, die 35 jaar oud was, werd in april veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf en het betalen van 714.139 dollar achterstallige belastingen aan de Amerikaanse belastingsdienst IRS. Hij wist recentelijk te ontsnappen uit een lichtbewaakte gevangenis. Volgens sommige media had hij zijn vrouw gedwongen om hem te helpen bij zijn ontsnapping. De reden voor de zelfmoord en de moord op zijn vrouw en kind zijn niet bekend, volgens de aanklager die destijds een zaak aanspande tegen Davidson had hij met zijn spam-activiteiten 3,5 miljoen dollar verdiend, een stuk meer dan de boete die hij opgelegd kreeg.