2min Devices

Jamf introduceert Jamf Fundamentals

Jamf introduceert Jamf Fundamentals

Jamf komt met Jamf Fundamentals, dat bedoeld is om mkb’ers te helpen apparaten te beheren en te beveiligen.

Fundamentals combineert MDM-technologie (mobile device management) met features om eindgebruikers van een organisatie te beschermen, verbinden en te versterken. Het biedt malwarepreventie, wachtwoordsynchronisatie en Self Service-functionaliteit voor Mac. Het pakket heeft ook de mogelijkheid om elke iPad- en iPhone-app, aangepaste profielen en macOS-pakketten te implementeren. Jamf zegt dat al de functies zijn ontworpen met het oog op eenvoud, zodat er geen extra training nodig is.

Jamf wil organisaties helpen het gat te dichten tussen wat Apple biedt en wat een bedrijf nodig heeft. Het Fundamentals-aanbod is de meest eenvoudige en complete oplossing voor mkb’ers die groeien, stelt Jamf. Het helpt ze het volledige Apple ecosysteem te beheren en tegelijkertijd pijnpunten rond implementatie, gebruikerstoegang en beveiliging op te lossen.

Jamf Fundamentals ondersteunt niet alleen het Apple MDM-framework, maar biedt ook “de meest complete en toch eenvoudige IT-oplossing” voor mkb’ers die hun Apple-ecosysteem moeten beheren en beschermen. Bovendien biedt Jamf Fundamentals tegelijkertijd veilige toegang voor werknemers die gewoon hun werk moeten doen.

Tip: Jamf brengt Apple-ervaring ook naar Microsoft- en Google-omgevingen

Apparaten beheren met een “naadloze en intuïtieve interface”

Jamf Fundamentals combineert MDM-mogelijkheden van Jamf Now met andere functies, zodat beheerders de apparaten van hun organisatie eenvoudig kunnen beheren. “Jamf Fundamentals is gemaakt met groeiende bedrijven in gedachten, om efficiëntie te creëren in het dagelijkse leven van de bedrijfsvoering door middel van gegevensbeveiliging, beheer op afstand en ondersteuning. Door de tools te bieden die nodig zijn om verder te gaan dan mobile device management, kunnen we kleine en middelgrote bedrijven helpen die meer nodig hebben dan basis mobile device management”, aldus Nick Amundsen, senior vice president of strategy bij Jamf. “Jamf is het enige beschikbare platform dat deze organisaties in staat stelt echt mee te schalen met het volledige Apple-ecosysteem, en pijnpunten rond implementatie, gebruikerstoegang, beheer en beveiliging op te lossen.”