Telecomprovider T-Mobile heeft wederom een mailing de deur uitgedaan waarin het geabonneerden op de hoogte brengt van de laatste veranderingen op iPhone-gebied.

Allereerst stelt de exclusieve iPhone-provider in Nederland lezers op de hoogte dat de levertijd van zes weken voor het toestel niet meer geldt, maar dat het in plaats daarvan weer direct leverbaar is. Ook geeft T-Mobile aan dat er inmiddels meer dan 35 duizend toestellen in combinatie met T-Mobile-abonnementen verkocht zijn.

Inmiddels heeft T-Mobile wat "Wist je dat"-jes verzameld die een beeld schetsen wie de iPhone 3G voornamelijk aanschaft. Zo blijkt dat meer mannen dan vrouwen het toestel kopen. Dit zal te maken hebben met het gadget-gehalte. De gemiddelde leeftijd van iPhone-kopers is volgens T-Mobile dertig jaar.

Ook blijkt de zwarte 16GB-variant het meest populair zijn en kiezen de meeste mensen voor het i300-abonnement van 45 euro per maand. Zo’n tien procent van de abonnementen is voor zakelijk gebruik weet T-Mobile tot slot te vermelden.

De provider heeft ook enkele tips om de gebruiksduur van je batterij te vergroten. Zo is het volgens T-Mobile raadzaam om GPS, wifi en bluetooth uit te schakelen als je deze niet gebruikt. GPS wordt automatisch weer aangezet zodra de Google Maps-applicatie geopend wordt.

Ook kan het raadzaam zijn om de helderheid van het beeldscherm in Instellingen/Helderheid lager te zetten. Tot slot zou je nog push mail uit kunnen zetten en dit in plaats daarvan handmatig kunnen doen. Dit kan wederom in de instellingen, zoals ook hier uitgelegd wordt.