1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Apple heeft vandaag een update voor de iPhone en iPod touch vrijgegeven. Het gaat hier om versie 2.2 met verschillende nieuwigheden. Ook is er een kleine iTunes-update verschenen.

De update voor iTunes die het multimediaprogramma naar versie 8.0.2 tilt, lost volgens Apple meerdere stabiliteits- en prestatieproblemen op. Ook zijn er verschillende bugfixes in het programma gemaakt. Zo is het probleem waarbij slechte mp3-bestanden gemaakt werden opgelost.

De iPhone- en iPod touch 2G-update is eveneens vandaag uitgebracht, iets wat ook al door geruchten voorspeld was. Deze update biedt verbeteringen voor Mail en Maps. Maps ondersteunt nu namelijk ook Google Street View, echter werkt deze functie alleen op de iPhone.

Verder is het mogelijk om vanaf de iPod of iPhone podcasts via iTunes te downloaden en zouden er op de iPhone minder gesprekken weg moeten vallen. Andere wijzigingen bestaan uit verbetering van de geluidskwaliteit van Visual Voicemail-berichten, verbetering van de prestaties en stabiliteit van Safari en de mogelijkheid om autocorrectie uit te zetten.

De update is binnen te halen via iTunes dat hier gedownload kan worden. Alle wijzigingen zijn op deze pagina te bekijken.