2min

Tags in dit artikel

, ,

Vandaag heeft Logitech drie nieuwe producten gepresenteerd in de G-serie. Bij deze producten horen volgens Logitech de volgende sleutelwoorden: Precisie, uitzonderlijke hoge prestaties en volledige aanpasbaarheid. De Logitech G19 keyboard, de Logitech G35 surround sound headset en de Logitech G9x laser muis zijn de drie nieuwe producten.

"De G-series productlijn zoekt de grenzen op van wat op dit moment mogelijk is. De vooruitstrevende producteigenschappen versterken de band met de gaming community op alle fronten", zegt Ruben Mookerjee, directeur van de Logitech product marketing afdeling voor gaming. "Elk nieuw product in de G-series verschaft gamers uitzonderlijke controle tijdens het spelen en – nog belangrijker – biedt hen de mogelijkheid om de hardware volledig naar eigen inzicht af te stemmen op de gameplay."

Logitech G19 Keyboard

Dit toetsenbord heeft een draaibaar, 320-bij-240-pixel scherm, wat game-informatie geeft van diverse games, zoals World of Warcraft. Naast de game informatie is het toetsenbord ook in staat om informatie over VoIP communicatie, de tijd, CPU belasting en andere niet game-gerelateerde zaken zoals foto’s en videofragmenten weer te geven. Ook krijgen toetsenborden steeds meer programmeerbare knoppen, zo heeft deze G19 er twaalf en er is per knop plaats voor drie macro’s. Dit toetsenbord heeft een prijskaartje van 179,99 euro.

Logitech G35 Surround Sound Headset

De Logitech G35 headset is de eerste Logitech headset met 7.1 surround sound. De headset is gebaseerd op de tweede generatie Dolby Headphone technologie, simuleert de complexe akoestiek van een kamer. Het ontwerp is ear-enclosing, dit wil zeggen dat hij bijna geen geluid lekt in je omgeving. Ook zit er een microfoon in, die de ruis kan onderdrukken, zodat je een heldere toon krijgt.

De standaard software heeft een optie aan boord, waarmee je je stem kunt vervormen. Hiermee kun je bijvoorbeeld tijdens het spelen van World of Warcraft je stem zo vervormen dat hij bij je personage past en zodat niemand je stem herkent. Deze headset wisselt van eigenaar voor 129,99 euro.

Logitech G9x Laser Mouse

De Logitech G9x laser mouse biedt gamers een dpi-instelling van 200 tot 5000 dpi. Deze instellingen zorgen ervoor dat de gamer een maximale precisie heeft op de hoogst haalbare snelheid, tot 150 inch per seconde. De G9x mouse heeft twee verwisselbare handgrepen zodat gamers de beste pasvorm kunnen kiezen. Ook heeft de muis vijf programmeerbare knoppen waarmee ready-to-play ingesteld kan worden. Wanneer je niet fijn speelt, kun je het gewicht met maximaal 28 gram verhogen, dit kan de muis zelf instellen. De LED verlichting is eveneens naar eigen inzicht instelbaar met tal van verschillende kleuren. Deze muis zal voor 89,99 over de toonbank gaan.