min

Tags in dit artikel

, ,

De Engelse band Keane houdt binnenkort een live concert dat te volgen is via het internet. Dit concert staat gepland op twee april dit jaar en opmerkelijk aan dit concert is het feit dat het in driedimensionaal beeld te bekijken is.

Het concert vindt plaats in de Abbey Road Studios. Dit complex is te vinden in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, Londen. Het concert kan gevolgd worden op de officiële website van Keane. Deze website is hier te vinden.

Zoals eerder vermeld is het concert in 3D te bekijken. Dit realiseert men door op de website 3D-brillen aan te bieden die mensen daar kunnen verkrijgen. Het aankomende album, Better Than This, is in combinatie met de 3D-bril verkrijgbaar. Dit album verschijnt op zestien maart.

De band gaf de volgende reactie op het concert dat live via het internet aangeboden gaat worden: "Wij geloven dat de traditie van Rock-‘n-roll altijd vernieuwen is. We zijn daarom ongelofelijk blij met het vooruitzicht dat we de eerste band zijn die muziek live in 3D over het internet verspreiden."