2min

Tags in dit artikel

, , ,

Zo, de zomer komt er alweer bijna aan en dat is ook goed te merken aan het heerlijke weer. Maar met de zomer komen er ook altijd vervelende beestjes mee. We zullen eerst een gadget bekijken die je kunt gebruiken om je vrienden nachtenlang wakker te houden, daarna zullen we een apparaat zien dat de jeuk van insectenbeten kan weghalen en tenslotte hebben we een vliegende robot die ontzettend sterk is.

Buzz Box Mosquito Incognito

Wanneer de dag ten einde loopt, worden de muggen weer actief. Een mug stopt nooit met zijn taak voordat deze is voltooid. Iedere avond weer dat gezoem langs je oren, maar misschien is het helemaal geen mug, maar een Buzz Box Mosquito Incognito.

Deze box heeft een kleine sensor die zichzelf activeert wanneer het licht uit gaat. Zodra het donker is op de kamer van je slachtoffer komt er een irritant zoemend geluidje uit dit doosje, dit geluid lijkt op muggengezoem, maar wanneer het slachtoffer uit bed komt en het licht aandoet om de mug dood te slaan stopt het gezoem acuut. Het slachtoffer heeft dus maar twee oplossingen over: of proberen te slapen door het gezoem, of opzoek gaan naar de bron en deze uitschakelen. De volgende ochtend vraag je aan je slachtoffer: "En, lekker geslapen?"

Wil jij ook zo’n Buzz Box Mosquito Incognito? Voor 4,95 euro is hij van jou.

Electronic Heated Itch Relief

Nu er zoveel insecten zijn, worden er ook veel mensen gebeten. Al die beten jeuken verschrikkelijk, er zijn wel genoeg middeltjes tegen, zoals zalfjes, pilletjes of gewoon azijn, maar waarom zouden we al die ouderwetse dingen gebruiken als het ook gewoon hi-tech kan?

Wanneer je eenmaal begint met krabben, stop je niet meer en dan is de beet open. De kans dat het gaat ontsteken wordt zo een stuk groter. Deze pen werkt met alle maten van insectenbeten, voor de grote beten moet je wel een aantal behandelingen gebruiken. De werking is heel simpel: je zet de pen op het hoofd van de beet, de pen neutraliseert nu de eiwitten die de jeuk veroorzaken. Om deze pen werkend te krijgen moet je er twee AA-batterijen in doen en om in bezit te komen van deze pen moet je 16,99 dollar neerleggen.

FlyTech Dragonfly

Voor 39,99 euro is deze Dragonfly van jou