1 min

Tags in dit artikel

,

In een interview met Dell heeft het bedrijf de eerste details openbaar gemaakt over de nieuwe smartphone waar het bedrijf mee bezig is. Dell laat weten dat ze in gesprek zijn met operators over de hele wereld.

Ronald Garriqu, hoofd consumentenproducten van Dell, liet de eerste informatie los over de nieuwe smartphone waar het bedrijf mee bezig is. Hij heeft aangegeven dat Dell het product heeft ontwikkeld in samenwerking met diverse providers. Het toestel zal dan ook op verschillende netwerken gericht zijn en volgens Garriqu wil Dell verschillende diensten dichter bij elkaar brengen.

Dell heeft als taak hardware, software en design in één toestel te integreren, in samenspraak met diverse telco’s. Volgens Garriqu zal Dell LTE, Wimax en TD-SCDMA in het toestel integreren. Deze combinatie is nog niet eerder in een smartphone gevonden.

Dell heeft zich vooral op de vier grootste operators in de wereld gericht en hun wensen in het toestel verwerkt. De gesprekken zijn al in een vergevorderd stadium en de eerste foto is waarschijnlijk al gelekt. Het is nog niet duidelijk wanneer we het toestel moeten verwachten.