1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het volgende Android-toestel van Samsung is uitgelekt, althans, zo stelt Phandroid. De website laat foto’s zien van een nieuwe Samsung-telefoon met fysiek QWERTY-toetsenbord. Het nieuwe toestel zou InstinctQ gaan heten.

Er kwamen al eerder geruchten los over een volgende Android-telefoon bij Samsung. De fabrikant zou na de Galaxy namelijk de smaak te pakken hebben gehad en werkt sowieso nog aan een toestel dat waarschijnlijk alleen in de VS uit zal komen. Daarnaast is nu ook dit toestel aangekondigd.

Over het toestel is nog niet zo heel veel beschikbaar, maar wat duidelijk wordt uit de foto’s is dat het toestel in ieder geval een fysiek QWERTY-toetsenbord heeft. Hiermee zou Samsung als tweede een telefoon lanceren met een fysiek QWERTY-toetsenbord. HTC ging Samsung hierin voor met de T-Mobile G1.

Er wordt gespeculeerd over 11 oktober als release date in de VS, dit lijkt echter niet echt waarschijnlijk. Op die dag wordt namelijk mogelijk ook de HTC Hero in de VS aangekondigd, maar ook dat is nog een gerucht. Al met al zijn het voornamelijk geruchten die nu de kop opsteken. Al lijkt dit toch een redelijk betrouwbaar gerucht.