Uw vaste inspector gadget heeft besloten om een dagje vrij te nemen, vandaar dat de invalcrew het eventjes overneemt. Om ervoor te zorgen dat jullie allemaal honger krijgen, gaan we het over keuken-gerei hebben. We beginnen met een waterkoker die er wat futuristisch uitziet, daarna rennen we door naar een USB-pad die drinken opwarmt, waarna we teleporteren in een koelkast.

Water koken

Water koken, het blijft toch een stomme handeling. Je pakt of een pannetje of je pakt de waterkoker en je laat het water koken. Veel verder dan wachten komt het niet. De waterkoker, die naam Vera Kettle draagt, gaat echter verder dan dat. Er zijn namelijk timer-opties, zodat elke dag om 16:00 precies warm water hebt voor de cup-a-soup. Je mag zelf kiezen hoe warm je water moet worden en de temperatuurmeter laat zien hoe warm je water op dat moment is. Kan je ook ’s ergens anders naar staren terwijl je wacht op je warme water…

USB-pad

De beste uitvinding sinds het gesneden brood? Daar zullen de meningen over verdeeld zijn, maar toch. De USB Café Pad is een USB-pad die je drinken kan warm houden. Laat mij even een situatie schetsen, je moeder heeft heerlijke, vers gemaakte, warme chocolademelk voor je naar je computer gedragen. Maar jij bent nog bezig om die zombies neer te schieten in het schietspelletje op je Xbox 360. Dan moet dat drinken dus warm blijven, het is immers zonde als het afkoelt. Daarvoor is er nu de USB Café Pad die je drinken warm houdt. Het werkt heel simpel, plug de USB-stekker in je computer en zet het ding aan. De rest wordt voor je gedaan. Nu je ma nog even instrueren dat ze voortaan de warme chocolademelk op die pad zet.

Teleporterende koelkasten

Deze gadget is nog toekomst muziek, maar desalniettemin vrij interessant! Het betreft een koelkast met teleportatie-functie. Gelukkig werkt het niet zo, zoals ondergetekende bang voor was, dat ik mijn koelkast elke dag in een andere kamer terugvindt. Nee, de koelkast kan voedsel teleporteren naar bijvoorbeeld vrienden en familie. De koelkast is nu ingediend bij een ontwerpwedstrijd en is ingediend door Dulyawat Wongnawa uit Thailand. Wanneer de koelkast zichzelf naar de winkels weet te teleporteren is niet duidelijk. Wat dacht je van: over een jaar of negentig?