1 min

Tags in dit artikel

, ,

CM Storm, de divisie van Cooler Master die zich bezighoudt met gamingproducten, heeft gisteren een nieuwe gamingmuis op de markt gezet. Het gaat om de Cooler Master Sentinel Advance, meteen ook de eerste muis van de groep.

De muis beschikt over een sensor van 5600DPI, een resolutie die vooral tot haar recht komt op hoge schermresoluties. De 5600DPI wordt mogelijk gemaakt door de zogenaamde ’twin laser technology’. Het interne geheugen van de muis beschikt over plaats voor vijf verschillende gebruikersprofielen, waarbij de muis geheel naar eigen wens kan worden ingesteld. Zo kan de kleur van de verlichting worden aangepast per profiel en ook een eigen logo programmeren op het geïntegreerde OLED-scherm is mogelijk.

Zoals het een goede gamingmuis betaamt is ook het gewicht van het digitale knaagdier aan te passen, waarbij het gewicht van de muis varieert tussen 139 en 161,5 gram. Ook een speciaal bracket wordt meegeleverd om de muis te beschermen tegen diefstal. Wie de muis wil halen in de winkel moet daarvoor 59,95 neertellen.