Gisteren kwamen er al geruchten dat de nieuwe BlackBerry Bold2 van Research in Motion binnenkort uit zou komen onder de T-Mobile-vlag en nu zijn er geruchten dat de BlackBerry Storm 2 mogelijk deze week al komt onder Vodafone-vlag.

De Storm2 zou deze week nog aangekondigd worden, dat zijn althans de geruchten die The Guardian gepubliceerd heeft. De Storm2 wordt de opvolger van de populaire BlackBerry Storm-smartphone en zou dus deze week nog aangekondigd moeten worden. Er zou dan sprake zijn van een samenwerkingsverband tussen Vodafone en RIM. De telefoon moet ook heel snel in de winkels komen te liggen, na aankondiging van het toestel. De vorige Storm kwam ook exclusief uit onder Vodafone-vlag. De telecomprovider heeft toentertijd een hoop marketing gehouden omtrent het toestel.

Het toestel is al enige tijd een populair onderwerp van veel telecomwebsites. Dat komt omdat de telefoon de opvolger wordt van de populaire Storm-smartphone. De eerste BlackBerry met touchscreen. Daarnaast gaat de Storm2 ook op het nieuwe BlackBerry-OS draaien, wat toch ook verbeteringen moet geven. Zoals het er nu naar uitziet gaat het toestel veel lijken op de eerste Storm, er zal ook een soortgelijk touchscreen ingebouwd zijn. Een knop dus.