1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De website CrackBerry.com heeft het voor elkaar gekregen om de volgende versie van de BlackBerry Storm op foto vast te leggen.

Recentelijk bevestigde Jim Balsillie, CEO van Research in Motion, de ontwikkelaar van de BlackBerry-telefoons, nog dat er wordt gewerkt aan een opvolger van de Storm. Dit wordt de BlackBerry Storm 2 met de codenaam Oden.

De nieuwe Storm lijkt veel op de oude variant, maar is nu een stuk dunner. Ook lijken er aanraakgevoelige knoppen te zijn toegevoegd die de normale knoppen onder het aanraakscherm van de eerste Storm moeten vervangen.

Het bericht meldt verder dat er een 3,2 megapixelcamera in de telefoon aanwezig is met autofocus. Daarnaast zijn er onbevestigde berichten over gps- en Wi-Fi-functionaliteit en een nieuwe manier van tekstinvoer.

Overigens wordt Storm 2 niet de uiteindelijke naam van de nieuwe telefoon. Daarnaast zou de telefoon dit keer niet exclusief bij Vodafone maar bij KPN met bundel te verkrijgen zijn. Wanneer de opvolger van de Storm verschijnt, is niet bekend.