Microsoft heeft een deal gesloten met televisienetwerk FOX om een speciale show van Family Guy uit te zenden die geheel in het teken staat van de release van Windows 7. De show "Family Guy Presents: Seth & Alex’s Almost Live Comedy Show" wordt op 8 november, om 8u30 p.m. EST, uitgezonden in de Verenigde Staten.

De show zal niet onderbroken worden door reclame, zal tussendoor geen reclame tonen voor andere televisieshows, maar zal volgens Fox een show zijn met "unieke humor, originele animatie, sketches, bekende gasten en live ingezongen versies van Family Guy’s meest memorabele muzieknummers". De show legt de nadruk op het eenvoudiger maken van de pc en hoe snel Windows 7 wel te gebruiken is.

"We werken samen met FOX om ons merk op een innovatieve manier te integreren in de show en willen daarmee aantonen hoe Windows 7 de FOX-programma’s kan verbeteren", aldus Gayle Trobermann, directeur consumentengagement en reclame bij Microsoft. "Wij hebben de pc eenvoudiger gemaakt met Windows 7 en samen met FOX vereenvoudigen we nu entertainment."