2min

Logitech heeft nieuwe MX-producten en Smart Actions onthuld in Logi Options+. De nieuwe producten zijn gericht op geavanceerde computergebruikers in een hybride werkomgeving.

Vorige week kondigde Logitech enkele nieuwe producten aan die gericht zijn op hybride werken. Deze week voegt het bedrijf drie nieuwe high-end invoerapparaten toe aan het portfolio. Dit zijn de MX Keys S Combo en MX Keys S toetsenborden, en de MX Anywhere 3S muis. Het zijn de nieuwste toevoegingen aan de hoogwaardige Master Series van het Zwitserse bedrijf, bedoeld voor geavanceerde gebruikers, zoals softwareontwikkelaars en creatieve professionals.

De apparaten maken allemaal gebruik van Smart Actions, een nieuwe functie in Logi Options+. Deze functie, zegt Logitech, helpt high end gebruikers om gemakkelijker hun “flow state” te bereiken. Hiermee doelen ze op de periode waarin personen het gevoel hebben dat ze het meest productief zijn.

De “Flow State” bereiken

“MX-gebruikers streven naar een staat van flow waarin ze volledig opgaan in hun creatieve proces en een balans vinden tussen de uitdaging van de taak bij de hand en hun individuele vaardigheden”, aldus Anatoliy Polyanker, general manager van MX business bij Logitech. “Onze nieuwe Master Series-producten met Smart Actions in de Options + zijn ontworpen voor iedereen die precisie, snelheid en comfort zoekt om optimale prestaties en een gevoel van plezier te bereiken.”

Gurpreet Bhoot, Senior Comms Specialist van Logitech, heeft het nieuwe aanbod in een blogpost nader toegelicht. “MX Keys S Combo is de eerste combo in onze Master Series en bevat het nieuwe MX Keys S-toetsenbord, de fan-favoriete MX Master 3S-muis en de comfortabele MX Palm Rest om je flow te beheersen”, legde ze uit.

De volgende is de MX Keys S. Bhoot zegt dat dit nieuwe aanbod een “superieure low-profile type-ervaring” biedt. Daarnaast zou het “je werkplek verbeteren met Perfect Stroke-typen in een comfortabel ontwerp”.

Tot slot schrijft Bhoot dat de MX Anywhere 3S Logitechs “meest geavanceerde draadloze compacte muis” is. Het apparaat beschikt over Quiet Click-technologie en een 8.000 DPI optische sensor. Deze sensor trackt op vrijwel elk oppervlak, inclusief glas, claimt Logitech.

Hogere productiviteit met Logi Options + app

Gebruikers kunnen hun workflow stroomlijnen met nieuwe Smart Actions in de Logi Options+ app, legt Bhoot uit. Het nieuwe hulpprogramma “geeft gebruikers de kracht om repetitieve handelingen over te slaan door meerdere taken met één toetsaanslag te automatiseren”, voegt ze eraan toe. Daarnaast zijn vooraf gedefinieerde aanpasbare Smart Actions opgenomen om veelvoorkomende taken te helpen automatiseren “om meer gedaan te krijgen”.