Dynabyte gaat bepaalde luxe producten door zwarte piet laten thuisbezorgen. De keten, die zowel winkels in heel Nederland alsook een eigen webshop heeft, gaat Zwarte Piet en Sinterklaas inzetten voor de bezorging van enkele luxe producten.

Dynabyte heeft 120 Zwarte Pieten ingezet om de pakketjes te laten bezorgen. Bij sommige pakketjes komt Sinterklaas zelfs mee om de cadeautjes te bezorgen. Wanneer de bestelling voor 3 december is geplaatst in een winkel, wordt het pakketje op vijf december gratis bezorgd door Zwarte Piet. Normaliter wordt er immers enkel op de deur gebonkt en dat zijn de pakjes er ineens. Zwarte Piet komt ze nu hoogstpersoonlijk bezorgen!

Er zijn enkele topproducten geselecteerd door Dynabyte waarvoor de actie geldt. Daar zitten onder andere diverse laptops tussen en de Xbox 360-console. Alle informatie is ook terug te vinden op de website van de Dynabyte.


Mensen reageren positief op de actie die 23 november is begonnen stelt Harry Straten, Brand Manager van Dynabyte. "Bij Dynabyte staan service, gemak en kwaliteit hoog in het vaandel. Met deze actie willen wij onze klanten naast een goede prijs ook extra toegevoegde waarde bieden, door als eerste retailer in Nederland met deze ludieke actie te komen. Bovendien tonen we zo onze expertise in logistiek en klanttevredenheid, want met een persoonlijke bezorgservice over het hele land, zal onze logistieke regelpiet een topprestatie leveren."