1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Vanwege het Mobile World Congress is er een stortvloed aan telefoonnieuws en je moet wat bijzonders hebben om op te vallen. Samsung lijkt daar met de Beam aan te voldoen, want deze Android-telefoon heeft niet alleen behoorlijk zware specificaties, hij is ook voorzien van een ingebouwde beamer.


Gisteren was er op Techzine al te lezen over de BADA-telefoon en de Monte-telefoon, maar het bedrijf heeft nu ook officieel aangekondigd dat de i8520 (Beam) eraan zit te komen.

Het meest bijzondere aan deze telefoon zijn de specificaties. Een 3,7 inch WVGA Super AMOLED-scherm, 512 MB ROM en 384 MB RAM, een acht megapixelcamera met flits en autofocus, 720/30fps video encoding, DivX/Xvid playback, Bluetooth 2.1, 16 GB internet opslag en een microSD-uitbreidingsslot, stereo speakers ondersteuning voor DLNA, Wi-Fi, A-GPS en een 1800 mAh-batterij. Kers op de slagroom is echter de ingebouwde DLP pico projector.


Het toestel draait op Android 2.1, maar is voorzien van een nieuwe versie van Samsungs TouchWiz-interface. Prijzen zijn niet bekend, maar wel is bekend dat we hem in het derde kwartaal van dit jaar op de markt kunnen verwachten.