2min

Tags in dit artikel

, , ,

Vandaag waren we op de kleine stand van Logitech om de nieuwe Harmony 600 en 650 te zien, maar kregen en passant ook nog de Speaker Lapdesk N700 en Z205 laptopspeaker te zien.

Als eerste werd ons de Lapdesk getoond, deze werd eerder dit jaar op de CES aangekondigd, maar is sindskort op de markt. Heel veel mensen die een notebook hebben gebruiken deze wel eens in bed of op de bank als ze naar een film kijken of muziek luisteren. Vaak wordt de notebook dan erg warm en kan de warme lucht niet goed afgevoerd worden. Zoals meer actief gekoelde laptopstands is de Lapdesk ontworpen om dit probleem te verhelpen. Je plaats je notebook zeer gemakkelijk op de Lapdesk en sluit de enkele USB-kabel aan om het apparaat van stroom te voorzien. De ingebouwde speakers geven een extra boost aan het geluid, dat je in volume kunt regelen of uitzetten met de drie simpele knoppen aan de zijkant. Verder zitten er twee ventilatoren in het apparaat die de notebook moeten koelen. De Lapdesk N700 heeft een adviesprijs van bijna 70 euro.


De Lapdesk N700 in actie

Verder kregen we dus de Harmony 600 en 650 te zien. Dit zijn als het ware afgeslankte versies van de al bestaande Harmony 700. De Harmony 600 kan vijf apparaten besturen en van vier voorgeprogrammeerde activiteiten worden voorzien. Het enige verschil tussen de 600 en de 650 is dat de 650 een kleurenscherm heeft. Een verschil met de 700 is dat zowel de 600 als de 650 geen touchscreen heeft en dat ze met losse batterijen werken. De 600 en 650 zijn beiden per direct verkrijgbaar. De prijzen zijn respectievelijk zestig euro en tachtig euro.


De Harmony 600


De Harmony 650

Als laatste kregen we ook nog een 2 Watt clip-on speaker voor notebooks te zien, genaamd de Z205. Dit kleine handige apparaatje is erg licht en makkelijk mee te nemen en moet worden aangesloten op een USB-poort. Eenmaal in gebruik kun je hem bedienen met de drie knoppen bovenop. Ook de Z205 is per direct verkrijgbaar en kost veertig euro.


De Z205 laptop speaker