min

Tags in dit artikel

,

Ondanks dat we heel erg ons best gedaan hebben om op de CeBIT foto’s of benchmarks los te peuteren bij fabrikanten, kregen we dit niet voor elkaar. We konden hoogstens een simpel spelletje spelen op een Fermi-kaart. Door een oplettende member hebben we nu beslag gelegd op een Nvidia-video waarin interessante resultaten naar voren komen.

In een video legt Tom Petersen, technisch-medewerker van Nvidia, uit wat nu de voordelen zijn van de GTX 480 ten opzichte van de ATI HD 5870 en voorgaande kaarten. De video toont een aantal benchmarks van de nieuwe Fermi-kaart die de 26e maart gepresenteerd zal worden. Bij gebruik van de Unigine-engine is op het beeld een hoop details te zien en presteert beter dan concurrent ATI met de 5870. Op de beeldschermen achter Peterson is te zien dat de kaart beter presteert al zijn het geen wereldschokkende resultaten. Op sommige punten van de benchmark zou de Fermi het dubbele aantal frames per seconde halen dan de 5870 van ATI.

Wat is Fermi?

In de onderstaande video kun je het een en andere te weten komen over Fermi. In de galerij vind je de eerste foto’s van de kaart te samen met een GTX 480-doos.