1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Voor slechts een paar dagen kun je nu Swype voor de Android downloaden. Het programma is namelijk tijdelijk in de open beta gegaan.

Swype is een applicatie die helpt het gebruik van het virtuele toetsenbord te verbeteren. Het zorgt ervoor dat je in plaats van op elke letter te tikken gewoon je vinger op het scherm kan houden en van letter naar letter kan slepen om een woord te vormen. Als je hier eenmaal aan gewend bent dan werkt het erg soepel en werkt het ook nauwkeuriger. Een gebruiker heeft zelfs het Guinness World Record voor het snelste smsje gebroken met het programma.

Om een idee te geven hoe het programma werkt kun je hieronder een tutorial bekijken.

Swype was hiervoor alleen verkrijgbaar als gesloten beta. Nu is het programma dus tijdelijk als open beta verkrijgbaar. Het programma is beschikbaar in Engels, Spaans en Italiaans, maar ondersteuning voor meer talen is onderweg. Er is beperkte ondersteuning voor de gebruikers te verkrijgen via de forums van Swype zelf.

Wat je moet doen om het programma te krijgen? Simpel, je gaat naar de website van Swype, je registreert je als gebruiker en je download en installeert het programma.