Zotac heeft zich een keer niet aan de standaard videokaart gehouden en komt met een bijzondere videokaart. Ze brengen namelijk een videokaart uit met vier beeldscherm uitgangen

Op de videokaart zijn in plaats van de standaard twee DVI- en een HDMI-uitgang, een DVI- en maar liefst drie DisplayPorts. Met deze videokaart moet het dus mogelijk zijn vier schermen tegelijk aan te sluiten.


De GTX 460 moet resoluties aan kunnen van maximaal 6400 x 1200 over drie aparte beeldschermen verspreid en wanneer je geen DisplayPort-ondersteuning hebt op een beeldscherm kan deze worden aangesloten via de DVI-aansluiting en deze kan een maximale resolutie aan van 2560 x 1600.


De GPU van deze videokaart gaat draaien op 710 MHz en het 1 GB DDR5-geheugen op 3600 MHz. De shaders van de kaart gaan draaien op 1420 MHz. De kaart heeft ook ondersteuning voor NVIDIA CUDA, wat dat is kun je hier vinden.

2D met deze kaart kan interessant zijn, maar wanneer je 3D wil met deze resoluties zal het je tegenvallen, de kaart is hier waarschijnlijk niet sterk genoeg voor.