1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

BitFenix heeft onlangs een nieuwe mid-tower behuizing gelanceerd waarmee men zich met name wil richten op gebruikers die hun systeem relatief vaak verplaatsen.

Het bedrijf claimt dat de behuizing superieure beveiliging, mobiliteit en robuustheid levert aan de gebruiker van de behuizing. Onder andere de ingebouwde hendel om de behuizing makkelijker te verplaatsen zou daar aan bij moeten dragen.

De kast meet 23 cm bij 50,2 cm bij 51 cm. Intern zijn er drie 5,25 inch drive bays aanwezig die van buitenaf benaderd kunnen worden. In totaal kunnen er, afhankelijk van de situatie, maximaal negen 2,5 inch drive bays of zeven 3,5 inch drive bays gebruikt worden. Aan de bovenkant van de behuizing bevinden zich aansluitingen voor audio, eSATA, USB 2.0 en USB 3.0

Verder wordt er in de behuizing gebruikgemaakt van het zogenaamde S2 Cable Management Device. Er is tevens een stabilisator aanwezig voor de grafische kaart die defecten aan dit onderdeel gedurende een reis moet gaan voorkomen. Op het gebied van koeling worden er standaard twee 200 mm Spectre ventilatoren meegeleverd met rode LED’s.

De standaardversie van de Survivor gaat ongeveer 99 euro kosten. De zogenaamde Core-versie is iets minder bedeeld (geen S2, geen stabilisator, geen USB 3.0 en een enkele 200 mm ventilator) en verruilt voor zo’n 79 euro van eigenaar.