min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Super Talent, de producent die bekend staat vanwege zijn producten met opslagmogelijkheden, heeft recentelijk een nieuwe serie USB-sticks aangekondigd, de CKB-serie. De USB-sticks zijn ontworpen in een sleutelachtige vorm en zijn verkrijgbaar in een nikkel en zilveren variant.

De CKB-serie bestaat momenteel uit een vijftal USB-sticks die van elkaar verschillen in opslagcapaciteit. De CKB-serie is momenteel te verkrijgen in 2, 4, 8, 16 en 32 GB. De USB-sticks zijn vrij compact en de afmetingen bevestigen dat. De "sleutels" meten 40 mm in de lengte, 25,9 mm in de breedte en 3,7 mm in de hoogte. Het metalen chassis is uitgerust met een USB 1.1/2.0-interface.

CH Lee, Chief Operating Officer bij Super Talent, zei het volgende over deze nieuwe USB-sticks: "De creatie van een stick die een werkelijke sleutel nabootst en past op een sleutelhanger is een natuurlijke pasvorm. Wij brengen het met de CKB-serie naar een volgend niveau door een stick te maken met een metalen omhuizing die robuust, waterbestendig en licht in gewicht is."

Op de USB-sticks levert Super Talent een levenslange garantie.