1 min

Tags in dit artikel

, ,

RIM komt met een nieuwe toestel, de BlackBerry Bold 9780. Wanneer het toestel uit zal komen, is niet bekend. Ook zijn niet alle specificaties bekendgemaakt van het toestel.

RIM heeft met zijn Blackberry veel succes gehad de laatste tijd: in Nederland is de Bold 9700 veel verkocht. Toch denkt RIM dat de Bold 9700 aan vernieuwing toe is. Daarvoor heeft de telefoonmaker een nieuwe Blackberry naar buiten gebracht, de Bold 9780. Een Nederlands site, BesteProduct.nl, heeft het toestel in handen gekregen en mocht er een review van maken.

Uit de videoreview blijkt dat het uiterlijk niet veranderd is. Echter, er zijn wel een aantal dingen veranderd aan het toestel zoals BlackBerry OS 6, een 5-megapixelcamera en een vernieuwde browser. De site die het toestel in handen kreeg noemde een aantal pluspunten op, zoals de zoekfunctie waarmee je alles kan opzoeken wat in het toestel staat, zelfs als je iets wilt veranderen in de instellingen. Wanneer het toestel zal worden gelanceerd is niet bekend, ook is de adviesprijs van het toestel nog niet beschikbaar.