1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Samsung Electronics heeft een nieuwe soort blu-ray speler ontwikkelt met een hoogte van slecht 23mm, dit is ongeveer de helft zo dik als zijn voorgangers. De fabrikant is van plan om de speler volgende maand te laten zien tijdens de CES-beurs in Las Vegas.

De blu-ray speler ondersteunt ondermeer 3D-films, ook is het mogelijk om de blu-ray speler op het internet aan te sluiten. Via de speler kunnen dan ondermeer pagina’s bekeken worden van Facebook, YouTube en Twitter. Ook krijgt de speler nog een optie waarmee 2D-films kunnen worden omgezet in 3D-beelden. Tijdens de CES-beurs in Las Vegas zal de speler te zien zijn, aldus Samsung Electronics.

Samsung investeert al tijden veel geld in het 3D-segment, en toch vallen de cijfers een beetje tegen. Eerder deze maand heeft Samsung de productie al verlaagd, maar de fabrikant wist de cijfers in het zwart te houden. Samsung geeft het voorlopig nog niet op en gaat gewoon door met investeren in 3D-apparatuur. Sinds oktober biedt Samsung in Zuid-Korea zelfs de mogelijkheid om 3D-brillen te leveren op sterkte.