1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

HTC heeft op de telecombeurs CTIA Wireless de Evo 3D aangekondigd. Deze nieuwe telefoon zal beschikken over een 3D scherm en een dualcore processor welke geklokt is op 1,2 GHz. Jammer genoeg zal de Evo 3D niet beschikbaar komen in Nederland.

De Evo 3D zal namelijk exclusief beschikbaar komen voor het netwerk van de Amerikaanse provider Sprint. Naar alle waarschijnlijkheid zal de processor van het merk Qualcomm komen en heeft de Evo 3D een 4,3 inch qHD scherm waarvan de resolutie 960 x 540 pixels zal bedragen. De smartphone zal beschikken over twee maal een vijf megapixel camera waarmee 1080p video’s kunnen worden opgenoemen. Daarnaast belooft HTC 3D opname in 720p. De Evo 3D zal op Android 2.3 draaien en heeft een accu van 1730 mAh.

Helaas heeft het ook geen zin om de Evo 3D te importeren naar Nederland want het toestel kan hier namelijk ook niet gebruikt worden. Dit komt doordat de Evo 3D gebruik maakt van netwerken die in Nederland niet worden gebruikt of ondersteund. Het is nog onbekend of HTC in een later stadium een Europees ondersteunde versie op de markt zal brengt of met een ander 3D model op de markt komt.