1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Er komt toch een witte versie van de iPhone 4. Eerder leek de komst van de baan maar Apple zou het gerucht hebben bevestigt tegenover The Wall Street Journal. De witte iPhone is daarmee bijna een jaar later dan zijn zwarte broertje.

De witte iPhone 4 is al meerdere malen uitgesteld door Apple. Het bedrijf wil echter niet gedetailleerd ingaan op de problemen. Apple liet alleen weten dat de witte variant "een stuk uitdagender voor de fabrikant was dan dat zij hadden verwacht." Het gerucht gaat dat de witte variant verf los zou laten bij veel hitte en daarnaast zou de kleur te veel licht doorlaten. Apple heeft dit echter nooit bevestigd.

Voor vele was het niet beschikbaar zijn van de witte iPhone niet de enige domper bij de release. Vrijwel direct na de lancering van de iPhone 4 stroomde er wereldwijd klachten binnen over vermeend signaalverlies. Dit zou te danken zijn aan de ongewone plaatsing van de antenne. Een beschermhoes zou dit probleem volgens Apple oplossen.

Ook zou het gerucht gaan dat Apple aankomend jaar geen nieuwe versie van haar succesvolle iPhone zal uitbrengen. Apple heeft echter aangegeven dat zij niet reageren op geruchten omtrent hun toekomstplannen. Uit persconferenties zou op te maken zijn dat Apple zich aankomende tijd vooral richt op het uitbrengen van software. In ieder geval kunnen we de witte iPhone rond juni dan eindelijk verwelkomen.