1 min

Tags in dit artikel

, , , , , , ,

Sony Japan heeft tegenover een Japanse website bevestigd dat het officieel zal stoppen met de productie van de PSPgo. Sony wil zich volledig gaan richten op de aankomende NGP. Echter, de productie gaat in de Verenigde Staten voorlopig nog door.

Eerder doken er al geruchten op over het feit dat Sony de productie van de PSPgo zou staken. Sony Japan besloot daarop om met een verklaring te komen en deed dit tegen de Japanse website Impress Watch. De fabrikant laat weten dat die de productie op korte termijn staakt en de PSPgo te koop zal blijven tot de voorraad strekt.

Sony laat in de reactie ook weten dat de consument zich geen zorgen hoeft te maken over de ondersteuning van de PSPgo. Deze zal Sony gewoon blijven leveren. Het staken van de productie lijkt overigens alleen voor Japan te gelden. Een woordvoerder van Sony in de Verenigde Staten laat weten dat zij de productie voorlopig nog zullen doorzetten. Hoelang dit zo zal zijn, kon de woordvoerder nog niet zeggen. Wel bevestigde de woordvoerder dat de productie in Japan inderdaad wordt stopgezet.