1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Apple is nog niet klaar met de problemen rondom de batterijprestaties. Het bedrijf heeft namelijk erkent dat nog niet alle problemen zijn opgelost na het updaten naar iOS 5.0.1.

Het bedrijf uit Cuppertino heeft laten weten dat voor veel gebruikers de problemen zijn verholpen nadat zij de update naar iOS 5.0.1 hebben uitgevoerd maar er nog steeds enkele gevallen zijn waarbij de prestaties van de accu ondermaats zijn. Apple laat daarom weten de problemen verder te onderzoeken zodat deze gevallen ook zo snel mogelijk hun smartphone op een normale manier kunnen gaan gebruiken.

Het is dus duidelijk dat de iPhone 4S niet zonder kinderziektes op de markt is gekomen. Hoe dan ook doet Apple er op dit moment alles aan om deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Wanneer je als gebruiker nog steeds problemen ervaart met de iPhone 4S, vraagt Apple je om dit te melden op het support-forum van Apple zelf. Apple zal naar alle waarschijnlijkheid op zeer korte termijn komen met softwareversie 5.0.2 welke de problemen waarschijnlijk definitief zal oplossen.