1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De Metro-update voor de Xbox 360 is niet geheel zonder problemen verlopen. Dit blijkt uit het feit dat er op internet klachten de ronde gaan over matte en vage kleuren bij de weergave van video’s.

De problemen zouden de kop op hebben gestoken na het installeren van de Metro-update welke recent werd uitgegeven door Microsoft. Gebruikers zouden last hebben van vale, matte en vage kleuren bij de weergave van een video. Het verschil met de normale weergave zou niet erg groot zijn maar groot genoeg om deze op te merken. Het probleem zou te wijten zijn aan een gelimiteerde range van RGB levels waardoor de kleuren wat flets worden weergegeven.

Een anonieme betatester claimt dat dit probleem ook zichtbaar was in de beta en Microsoft vooraf al op de hoogte was van dit probleem. In de testfase van de nieuwe update zou het probleem gemeld zijn maar zouden deze threads verwijderd zijn met daarbij een bedankje voor hun feedback. Verschillende websites en media hebben het nieuws inmiddels opgepakt en een reactie van Microsoft zelf waarschijnlijk niet al te lang meer op zich laten wachten.