1 min

Tags in dit artikel

, ,

Samsung zal, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, de Galaxy S III niet op het Mobile World Congress in februari aan het publiek laten zien. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer we het nieuwe vlaggenschip wel met onze eigen ogen kunnen aanschouwen.

Dat bevestigen anoniemen, maar welingelichte bronen tegenover The Verge. De bronnen wisten nog wel te melden dat het toestel "voor de zomer" aan het publiek getoond zal worden.

Waarom Samsung afziet van de presentatie van de Galaxy S III is onbekend. Het zou een mooi platform zijn geweest om het nieuwste vlaggenschip te introduceren. Samsung toonde diens voorganger, de Galaxy S II, eveneens op het Mobile World Congress afgelopen jaar. Dit congres zal volgende maand in Barcalona georganiseerd worden.

Wat Samsung het publiek wel zal tonen is onbekend, maar de bronnen suggereren dat het om "interessante zaken" gaat. Volgens de laatste geruchten zal de Zuid-Koreaanse smartphonemaker de Galaxy S 3D aan het publiek showen. Volgens het geruchtencircuit zal dit toestel dezelfde technische specificaties hebben als de Galaxy S III, maar zal het beeldscherm vervangen worden door een 3D-scherm.

Volgens The Verge zijn er mogelijk nog twee toestellen die Samsung zal tonen: een nieuwe Galaxy Tab en een mobiele telefoon met Windows Phone als besturingssysteem. Om zeker te weten zullen we nog een klein maandje moeten wachten, als het evenement daadwerkelijk plaatsvindt.