Steeds vaker zien we een Spotify extra’s bij een bepaald abonnement. Ook nu is dit het geval nu Hi en MTV Mobile met een abonnement op de muziekdienst komen bij een internetbundel.

Deze twee telecomproviders gaan namelijk vanaf zes februari een mobiele internetbundel aanbieden waarbij je standaard een Spotify Premium abonnement krijgt. KPN laat weten dat het hierbij gaat om een abonnement met een bundel van 500 MB aan data welke tien euro per maand zal gaan kosten. Wanneer de bundel in februari word aangeschaft zal de gebruiker een half jaar kosteloos gebruik mogen maken van de actie.

Echter zullen gebruikers wel goed op moeten letten. Ondanks je onbeperkt gebruik mag maken van de muziekdienst, wil dit niet zeggen dat je dit onbeperkt kan doen via je 3G-verbinding. Je hebt namelijk nog steeds een data-bundel van 500 MB die van toepassing is. Volgens KPN zou dit echter ruim voldoende zijn. Kom je toch in de buurt van deze grens is het aan te raden om over te schakelen naar een WiFi-verbinding.

Met de Spotify-dienst zal je de beschikking krijgen over een muziek-bibliotheek van vele miljoenen nummers welke nog elke dag aanzienlijk groeit. Spotify is gratis te gebruikers maar dan zal je wel de nodige reclame voorgeschoteld krijgen. Wil je dit niet kan je overschakelen naar een betaalde account. De prijzen hiervan lopen uiteen van 4,99 euro tot 9,99 euro.

Het is overigens niet de eerste keer dat Spotify in zee gaat met een dergelijke partij. Eerder kwam het nieuws namelijk al naar buiten dat KPN internet-abonnementen gaat aanbieden waarbij de gebruiker ook een Premium-abonnement bij afsluiting kregen.