1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

HTC komt mogelijk binnenkort met een nieuw model binnen zijn One-reeks. Er is namelijk een nog onbekend model opgedoken in de scorelijsten van GLBenchmark dat de naam HTC PM63100 draagt.

Het model zou volgens de benchmark de codenaam "evitareul" hebben. De naam zou uitgesproken worden als Evitare UL en zou kunnen worden gezien als een evolutie op Evita. Deze naam gebruikte de fabrikant voor de ontwikkeling van de HTC One XL. Het ligt dus volgens velen voor de hand dat HTC plannen heeft om een nieuw model binnen de One-reeks op de markt te brengen.

Wanneer we naar de informatie uit de benchmark kijken, zien we in ieder geval een nieuw topmodel aankomen. Het model behuist een quadcore Tegra 3-processor. Echter, deze is niet geklokt op 1,5 GHz zoals in de One X, maar 200 MHz hoger, op 1,7 GHz. Ook vinden we een 720p-scherm aan boord waar de resolutie jammer genoeg onbekend van is. Vooralsnog is er verder weinig over de PM63100 te zeggen, maar er kan in ieder geval uitgekeken worden naar meer informatie over dit interessante model.