1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het Taiwanese HTC zal naar verluidt omstreeks maart een nieuwe versie van de HTC One introduceren. Dit toestel met de mogelijke naamgeving One+ zal worden uitgevoerd met een groter scherm en krachtigere hardware.

Volgens nieuwssite Bloomberg zal er in maart een nieuwe versie van de HTC One (review) worden gelanceerd. Volgens een insider heeft de Taiwanese fabrikant besloten nog voordat de daadwerkelijke opvolger zal aantreden een verbeterde versie van de HTC One te introduceren.

Dit toestel met de vermoedelijke naamgeving HTC One+ zal wat het ontwerp betreft niet veel afwijken van de normale HTC One. Wel zal het toestel draaien op een nieuwere chipset van Qualcomm. Ook zal de HTC One+ naar verluidt worden voorzien van een scherm van tenminste 5 inch. Dit zal net iets groter zijn dan de 4,7 inch van de HTC one.

Tevens zal de Ultrapixel-camera aan de achterzijde van de One+ gebruikmaken van twee sensoren. Hierdoor kan deze beter scherpstellen, diepte weergeven en algeheel een betere kwaliteit foto’s schieten.

Overigens lijkt de kans gering dat deze HTC One+ de opvolger zal worden van de HTC One. Eerder bracht de Taiwanese fabrikant namelijk ook een dergelijke versie uit in de vorm van de HTC One X+ (review).