1 min Devices

Android 4.1 update op komst voor Galaxy S III

Volgens de geruchten kunnen de eigenaren van een Samsung Galaxy S III mogelijk volgende maand al gaan genieten van Android 4.1 Jelly Bean. Hetzelfde zou gelden voor de Galaxy S II en de Galaxy Note.

Dit weten meerdere bronnen te melden. De update zou volgens de geruchten gepland staan ergens in de maanden augustus of september. In deze twee maanden zouden de gebruikers van een Galaxy S II, S III en Note een update naar Android 4.1 gaan krijgen. De nieuwe versie van Android zal de gebruikers ook enkele nieuwe features gaan bieden. Zo vindt men in Android 4.1 Jelly Bean een soepelere interface, Google Now, spraakbesturing en enkele andere interessante nieuwe opties.

Ondanks dat Samsung een update voor de Galaxy S II nog niet officieel heeft bevestigd vertellen de geruchten dat dit model zelfs eerder van Jelly Bean zal worden voorzien dan de Galaxy S III. Volgens bronnen zou Samsung alle high-end toestellen voorzien van een update. Na de Galaxy S II en S III zou de Note aan de beurt zijn. Vervolgens zou de Galaxy Tab 7.7 volgen.

Bron:Enstarz