Fabrikant Razer heeft vandaag een nieuw toetsenbord aangekondigd. Het toetsenbord zal de 2013-versie worden van zijn high-end gamingtoetsenborden.

Het nieuwste toetsenbord uit de productie van Razer zal de 2013-versie zijn uit de BlackWidow-serie van de fabrikant. Voor een verwachte prijs van ongeveer 180 euro zal de gebruiker voorzien worden van een hoog staaltje vakmanschap op het gebied van toetsenborden. Zo kent het toetsenbord antighostingtechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het toetsenbord naar behoren werkt wanneer er meerdere toetsen tegelijk in worden gedrukt. De technologie ondersteunt het gelijktijdig indrukken van tien toetsen.

Door het gebruik van Razer Synapse 2.0 zal de gebruiker overal ter wereld zijn configuraties op een vreemd Razor-toetsenbord in kunnen laden. De configuraties worden namelijk opgeslagen in de cloud.

Naast de normale editie zal er ook een Tournament- en Ultimate-editie van het toetsenbord op de markt verschijnen. De twee edities zullen enkele features en toevoegingen kennen die op de normale editie van het toetsenbord niet te vinden zijn. Zo zal op de Utimate-edition de mogelijkheid zijn om de toetsen te verlichten.